10.10.2008 г., 16:42 ч.

Писна Ми! 

  Поезия » Друга
945 0 5

Писна ми в очите ти да виждам радост,

щом някой друг заради теб го боли!

Писна ми да гледам как мачкаш с ярост

някой, който има нещо, а го нямаш ти!

 

Писна ми да гледам как лъжеш и плюеш

този, който вчера приятел е бил!

Днес нараняваш, а утре се срамуваш,

че бил си глупак и сърца си разбил!

 

Писна ми да гледам как жалко съществуваш

и радост ти носят чуждите сълзи!

Опитваш се своето щастие да извоюваш,

дори ако трябва да разплачеш нечии очи!

 

Писна ми от теб! Ти носиш ли душа?

Нещо свято има ли за теб?

Лъжеш всички, но сам живееш във лъжа!

Сърцето ти... душата ти... сковани са във лед!

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??