17.05.2013 г., 14:55 ч.

Писна ми 

  Поезия
639 1 0

Писна ми от твоите лъжи,

с какво заслужих го това?

Къде сгреших, ми кажи,

че постъпваш с мене така?

 

На есемесите ми не отговаряш,

батерията паднала е била.

Пътищата до себе си затваряш,

чувствата ми приемаш на шега.

 

Не искам да съм нечия играчка,

в играта можеш да ме счупиш.

И едва ли друга глупачка

като мене можеш да излъжеш.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??