May 17, 2013, 2:55 PM

Писна ми 

  Poetry
638 1 0

Писна ми от твоите лъжи,

с какво заслужих го това?

Къде сгреших, ми кажи,

че постъпваш с мене така?

 

На есемесите ми не отговаряш,

батерията паднала е била.

Пътищата до себе си затваряш,

чувствата ми приемаш на шега.

 

Не искам да съм нечия играчка,

в играта можеш да ме счупиш.

И едва ли друга глупачка

като мене можеш да излъжеш.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??