25.02.2020 г., 15:39 ч.  

Писна ми. Егати 

  Поезия » Хумористична
977 4 32

Все ти липсва нещо

и все не ти достигам,

Намираш недостатък

            във всяка моя дума.

Говоря бързо, тихо

и често те обиждам

Дразни те гласа ми.

               Дразни до полуда.

Гримът ми е в много,

лицето ми е бледо

и... да бях качила

               малко килограми..

Косата не е руса,

бельото-твърде цветно,

обувките ми ниски.

           Краката-твърде слаби.

 

Знаеш ли, любими?

без да го увъртам

по сто и пет причини

мисля да си тръгвам.

 

Какъв ми е проблемът?

Голям ти е коремът,

а също - гордостта ти

Писна ми. Егати!

 

© Деница Гарелова Всички права запазени

Писна ли ти вече
имиджът до него?
Тлъстото коремче,
болното му его?
Черното му уиски, ...
  837  54 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??