Feb 25, 2020, 3:39 PM  

Писна ми. Егати 

  Poetry » Humour
914 4 32

Все ти липсва нещо

и все не ти достигам,

Намираш недостатък

            във всяка моя дума.

Говоря бързо, тихо

и често те обиждам

Дразни те гласа ми.

               Дразни до полуда.

Гримът ми е в много,

лицето ми е бледо

и... да бях качила

               малко килограми..

Косата не е руса,

бельото-твърде цветно,

обувките ми ниски.

           Краката-твърде слаби.

 

Знаеш ли, любими?

без да го увъртам

по сто и пет причини

мисля да си тръгвам.

 

Какъв ми е проблемът?

Голям ти е коремът,

а също - гордостта ти

Писна ми. Егати!

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Писна ли ти вече
имиджът до него?
Тлъстото коремче,
болното му его?
Черното му уиски, ...
  763  54 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??