Ще раздера с вик
простора леден.
За теб ще полетя
да те намеря.
Искам да те имам,
ти си мой
и никоя не може
да те има.
В нощта ще търся
и през деня
без да спирам.
Ти ще си до мен
за цял живот.
13.09.2015
© Многоцветна Всички права запазени