18.11.2008 г., 15:32 ч.

Питай ме... 

  Поезия » Любовна
1152 0 21
                                                                

                                                                                            На Илия Пандов...


Питай ме...
Питай ме
за нощите,
в които
изплитах дантели
от мисли.
Тежки дантели.
Самотни нощи...
празни книги
разлистени.
Питай ме...
Питай ме
и за дните,
в които
топях ледове
и пълнех очите си,
напукани
от очакване...
като
мъртва земя,
скрила дълбоко,
дълбоко
в недрата си
вопъл...
Питай ме.

Питай ме...



© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??