Раз, два, три... Народ покорен
сън блажен си спи.
Четири, пет, шест токът ни
поскъпна днес.
Седем, осем, девет...
запетая, на политика
все му е тая! Жълто, синьо
са модерни цветове.
Бяло, зелено и червено
били на Народа врагове.
Е, кажете ми тогава...
кой е правият ни път.
© Ангел Всички права запазени