ПИТАШ МЕ
Питаш ме защо те обичам,
но безмълвна оставам аз.
Нито го казвам, нито отричам,
защото вече нямам глас.
Питаш ме какво бих дала ,
за да те притежавам,
аз душата си бих продала,
но просто не те заслужавам.
Питаш ме без тебе как живея,
как ще ставам сутрин сама,
Питаш ме без тебе как ще успея
да съживя отново любовта.
Питаш ме ,но как да ти кажа?
Без думи оставам !Мълча.
Мога единствено да ти го докажа.
Искаш ли? ЕЛА.....
© something else Всички права запазени