15.11.2006 г., 12:36 ч.

Пияна от болка... 

  Поезия
681 0 2
Пияна отново. Пияна до лудост.
Пияна от обич, болка и мъка.
Пияна от сълзи. И жива по чудо.
Пияна аз търся отново разлъка.

Защо ме боли? Защо не усещам?
Защо не мога назад да се върна?
Защо само страдание по пътя си срещам?
И как към щастието глава да обърна?

Измислена, чужда и някак фалшива.
Измислена, синя, до болка изпита.
И мисля, и плача, но път не откривам.
Защо аз съм жива, но всъщност убита?

И кой ще помогне на мойта душа?
И кой ще изтрие сълзите солени?
Безпътна по пътя бродя сама,
а сетивата ми вече са така уморени...

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??