18.07.2009 г., 14:41 ч.

Пияна (отново) 

  Поезия » Любовна
4116 3 41

 

 

Пияна съм от теб. Нали ти казах?

Сама не знам кога ще изтрезнея.

Косите си през Март дори отрязах.

(и ти не вярваше, че ще посмея)

Пияна съм от теб. Дали с вкуса ти

магия си ми сторил – та да мога

при тебе да се връщам триста пъти

и все по-жадна да те пия. Много!

Пияна съм от теб. Какво ми стори?

Напук на предсказания предишни –

по твоето небце ще се разтворя –

стопена сладост на пияна вишна.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??