Jul 18, 2009, 2:41 PM

Пияна (отново) 

  Poetry » Love
4121 3 41

 

 

Пияна съм от теб. Нали ти казах?

Сама не знам кога ще изтрезнея.

Косите си през Март дори отрязах.

(и ти не вярваше, че ще посмея)

Пияна съм от теб. Дали с вкуса ти

магия си ми сторил – та да мога

при тебе да се връщам триста пъти

и все по-жадна да те пия. Много!

Пияна съм от теб. Какво ми стори?

Напук на предсказания предишни –

по твоето небце ще се разтворя –

стопена сладост на пияна вишна.

© Мая Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??