Защото днес всички са някак тъжни и меланхолично настроени - искам да ви усмихна и да ви настроя алкохолично :)
НАЗДРАВЕ!
В дълбока чаша с ром си плувах
и в бруст и в кроул - блажен е спорт -
и нито виждах, нито чувах,
но стигнах дъното и голо.
Защо се мъча в тази теснотия,
ами не цопна в бурето с ракия,
и с поглед кат` през плетен дамаджан,
да споря с трезвите винарки,
пиян ли съм или не съм пиян...
© Джу Всички права запазени