1.12.2009 г., 17:03 ч.

Пиявица 

  Поезия » Еротична
610 0 2

Като пиявица,

впий свойте устни -

като узрели малини,

червени и вкусни

в мойте устни.

Докосвай с пръсти

голото ми тяло,

да настръхва                                                                                                                              

от страст.

Да блестят като звезди

очите ти

красиви, искам

като луната,

усмивката да грее.

Като слънце,

твоето тяло да ме

топли със страстта

в изобилие на показ

моята да извади.

Телата в едно цяло,

като вулкан изригнал,

вдигнал планина,

ние да създадем

дете направено

с любов, чрез                                                                                                                                 изригналата в нас,

неустоима страст.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??