Посветено на анимето Trinity Blood
Само момиче коленичи пред ковчега.
Сълзи си стичат от невинни очи,
докато тя скръбта си изкарва наяве.
Тя знаеше, че той не е човек,
по-скоро демон на демоните.
Но това не можеше да намали болката й.
Още можеше да си представи онзи светъл ден,
когато той се появи пред нея с невинна усмивка
и разруши мрака на нощта,
спуснал се над невинната й душа.
Тя знаеше, и не само тя, в този свят студен,
че макар външността му да бе демонична,
той имаше ангелска сребриста душа
и дарба, да връща надеждата в сърцата.
Сега го нямаше, загинал в името на добротата
и тя, една млада, скърбяща душа,
плачеше и се молеше за демона с ангелско сърце.
"Сбогом, приятелю, спасителю мой,
дано душата ти открие желания покой.
© Диляна Неделчева Всички права запазени
потънал във мисли намерил покой
осмисли всичко и в миг той разбра
загубил бе време да търси това
за което завиждаше на всички
в премреженият поглед на смъртта
усети от теб любовта
и всичко се промени..
в Архангел се Той прероди {}
...
красиво е хареса ми! Продължавай!