Плачещо сърце
Навън е лято
и всеки от енергия пращи,
само моето сърце
обляно е в сълзи.
И плаче ден и нощ,
не спира
и вижда как една
любов умира
и иска му се с нея да умре,
но плод от таз любов го спира
и надеждата, че може да я възкреси.
© Анна Петрова Всички права запазени
Много е тъжно и нежно.