16.08.2018 г., 8:59 ч.

Плажът 

  Поезия » Философска
288 0 1

Пуст е плажът
и морето тихо му шепти,
с любовта си неизменна
за несбъднатите си мечти,
за копнежи съкровени!

Пуст е плажът,
чайките отдавна отлетяха,
заедно със хорските съдби
и със ветровете южни,
скитащи в дълбоки висини!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??