Пуст е плажът
и морето тихо му шепти,
с любовта си неизменна
за несбъднатите си мечти,
за копнежи съкровени!
Пуст е плажът,
чайките отдавна отлетяха,
заедно със хорските съдби
и със ветровете южни,
скитащи в дълбоки висини!
© Ангел Филипов All rights reserved.