23.09.2020 г., 10:52 ч.

Пламенна Любов 

  Поезия » Любовна
471 0 0

Пламенна любов, как хубаво звучи.

Пламенна любов и в центъра си ти.     

Дива и неубоздана като стихия, тази пламенна любов сърцето мое покори я. 

 

Покори я не със жест, а с думи чисти.

Думи продиктувани от моето сърце.

Толкова красива си, че слънцето ще се засрами, а луната ярка пред красотата ти бледнее.

Афродита бедната горката тя от теб е наследила красотата.

Но със нищо няма да те превъзхожда, защото на света го има там мъжът, за теб готов е да обърне и светът.

 

Пламенна любов-как хубаво звучи.

Пламенна любов във мен си влюбена нали? Няма нищо на земята по хубаво от това, да знаеш, че за някой си единствен на света. Единствена си ти за мен и не искам да живея, ако ти не си до мен. 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??