Обичам те
без лудост, без свян и без огън,
обичам те –
пристан, тревога и блян.
Обичам те –
да, няма пожар,
но
обичам те,
смарагд, облян от нощта.
Обичам те,
усмивката е толкова красива със теб,
обичам те –
късче сребро насред мрака,
обичам те –
Азът те чака,
обичам те –
като
нужда, спасение, мир,
обичам те –
лекуваш душата,
обичам те –
съзнание за сбъднат блян,
обичам те –
пламък без пламък...
31.07.2019, на А.К.
© Teddy Daniel K. Всички права запазени