7.01.2021 г., 1:27 ч.  

Планети и мечти 

  Поезия » Любовна, Философска
259 0 0

Семето на любовта във мен пося

и вечен лъч от нови светове във мене вдъхна,

и любовта помежду ни беше тя една,

макар тъй бързо и неусетно - като мъхче пръхна

накара ме да търся в себе си света,

и цялата вселена да открия, че бе мъничка калинка

и се аз не сърдя, благодарен съм сега,

за цялата любов, тя бе вкусна като от детството къпинка,

и не зная аз сега кога, или въобще дали,

във тоз живот ще се слеят пак нашите души,

но ти си в мен и аз съм в теб, без да знаем дори,

и таз магия на планети и мечти, пред мене ти разкри.

 

© Симеон Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??