6.04.2006 г., 11:29 ч.

ПЛАТЕНА ЛЮБОВ – ПОЗНАТО ЗВУЧИ... 

  Поезия
813 0 4

 

 

Платена любов – познато звучи.

На такава ли само способна си ти?

 

Животът е труден в големия град.

Да изкараш сама

трябва малко пари

за да учиш в него

и живееш добре ти.

Затова търсиш да си с някой богат.

При себе си подслон ще даде

и вероятно джобни пари.

От теб тялото получава

когато и както реши.

Сама си решаваш проблемите ти,

никой не трябва и може да те кори!

 

Платена любов – не лошо звучи.

Такава ли само познаваш ти?

Знаеш мъжете, че гледат след теб

с очи на мечка към кацата с мед.

Животът е толкова

мръсен и сложен.

Да те упреква в нещо

никой не може!

 

Готова си с на фирмата гости

по цяла нощ да стоиш,

тяло в танц да извиваш

или ...с него... каквото решиш.

Винаги ли търсиш да си с чужденци

или при тези с лъскавите коли?

 

Платена любов – познато звучи.

За нея ли само разбра ти?

Минават годините. Останала си сама.

Няма смисъл със сестра си 

да се прибереш у дома.

С тези извивки и черни коси

по-добре е ласки да отдадеш –

всеки мъж ще те желае за плячка.

А в къщи, когато се прибереш,

в чантата имаш парфюм за стотачка,

нов телефон

или каквото си избереш.

Но животът е твой и

никому не давай да те кори!

Ако те силно обича дори!

 

Платена любов – познато звучи.

Само нея ли срещна ти?

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за мненията, но не ми е достатъчно! Посочете редовете или словореда или ...
  • Интересно е,но може да се пипне малко още и мисля,че е по-подходящто да се развие в проза тази тема,но и така никак не е зле.Поздрав!
  • Браво !
    Много добре написано !
    Поздрав!
  • Колко истинско и колко тъжно.Уви, това е част от действителността. 6!
Предложения
: ??:??