11.10.2006 г., 16:10 ч.

Пленен! 

  Поезия
603 0 2
Всички рани заздравяват!
Светлини отново заблестяват!
Усмивка на устните ми се изписва,
а душата ми по тебе се улисва!

Красотата ти ме запленява,
игривият ти поглед ме влудява!
Устните ти аз жадувам
и изгарям да лудувам!

© Арам Вартанян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??