Oct 11, 2006, 4:10 PM

Пленен! 

  Poetry
605 0 2
Всички рани заздравяват!
Светлини отново заблестяват!
Усмивка на устните ми се изписва,
а душата ми по тебе се улисва!

Красотата ти ме запленява,
игривият ти поглед ме влудява!
Устните ти аз жадувам
и изгарям да лудувам!

© Арам Вартанян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??