29.01.2011 г., 18:26 ч.

Пленница 

  Поезия » Любовна
559 0 2

Не мога да мисля за цветята

как ухаят рано в утринта.

Не мога да мисля за зората,

за птиците и техните слова.

Не мога да мисля за реката -

силна и бурна извила снага.

Не мога да мисля за тревата

и бистрите капки роса.

Не мога да мисля за луната,

 небето с хилядите звезди.

Аз просто не мога да мисля,

защото в мен живееш ти.

© Даниела Цековска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??