Jan 29, 2011, 6:26 PM

Пленница 

  Poetry » Love
558 0 2

Не мога да мисля за цветята

как ухаят рано в утринта.

Не мога да мисля за зората,

за птиците и техните слова.

Не мога да мисля за реката -

силна и бурна извила снага.

Не мога да мисля за тревата

и бистрите капки роса.

Не мога да мисля за луната,

 небето с хилядите звезди.

Аз просто не мога да мисля,

защото в мен живееш ти.

© Даниела Цековска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??