признала своята вина и свойто поражение
стоя пред теб на колене и моля те за прошка
в живота много са ме лъгали и за туй и тебе аз излъгах
но кълна се във всичко свято че вярна бях
дори от разстояние ти се кълнях
ти поиска да не те търся
тъй и постъпих
ти поиска да останеш сам
сам те и оставих
ала мислено със тебе бях любими
ти си всичко от което се нуждая животът някак празен е без тебе
не съжалявам че те пожелах не се извинявам че сърцето си ти отдадох
сега знам че твоя пленница оставам
дори и други след мен да имаш
дори и друг до мен да стои
аз ти oбещавам за теб вратата ми винаги отворена ще стои
обади се щом си тъжен обади се щом щастлив са даже
в мое лице може да намериш приятелка добра изповедница и грешница
в твоите ръца съм най–щастлива
от твойте устни пия сладостта
тялото ти жарко с поглед да попивам
но до сърцето ти да не достигам
признавам своята вина и да за тебе бих грешила вечно
моля те да ми простиш че тъй вярна се оказах
прости ми прегърни ме целуни ме и тръгни си
без да се обръщаш сама остави ме
© Валиша Всички права запазени