28.11.2009 г., 18:58 ч.

Пленник 

  Поезия
448 0 0

Толкова прецизен,
точен съвършен,
как така се случи,
че се срещна точно с мен.

Нахлу в живото ми, като стихия,
обърна ежедневния ми свят
на пленник ме превърна,
търсещ капка обич в този тъжен град.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??