23.06.2006 г., 12:58 ч.

Pleven, Райската градина  

  Поезия
758 0 0
Pleven,
Райската градина

От север – вятър
от юг – пак вятър
от изток, запад – също вятър

Отгоре – черно и отдолу – черно

Най-доброто от всички родени любовници
Ето ни, Господи, аз и Мария

Хрупаме червени райски ябълки
напосоки семките им плюем

© Иван Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??