30.10.2011 г., 7:26 ч.

Плод (уанрю) 

  Поезия » Източни форми
699 0 5

 

 

- затвор за влюбени червеи мечтаещи за пеперуден залез

 

 

 

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??