4.04.2008 г., 10:30 ч.

Плодова любов ли е 

  Поезия
487 0 4
До влажните ми устни се докосна
нежен полъх
на вятър.
До тръпнещите ми ноздри достигна
подлудяващ аромат
на огрети от слънцето сочни къпини.
Във ръцете ми се отрониха
капещи въздишки.
Цялото ми същество потрепера
от сладостно тръпчивия сок,
изпълнил ме докрай.
Кървава частица еликсир ми убягна
и обагри в алено устните ми.
Капки влага се стекоха по слепоочието ми.
Протърсваща болка ме прониза.
Храстът ласкаво ме бе прегърнал,
по своему да ми благодари,
че съм го освободила
от тежестта на зрелите къпини.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??