8.06.2014 г., 11:41 ч.

Плячка 

  Поезия » Друга
463 0 0

Добре дошъл в града на страха
Тук хората са ловци, а ти си стръвта
Скоро ще отвориш вратата на ада
Няма спасение - готвят ти клада

 

С техния гняв и тяхното безумие
Не можеш да избягаш призовават смъртта ти
Ако минеш през огъня ще танцуваш с дявола
Ще видиш фрагменти надхвърлящи разума

 

Всички са кръстени в пламъци
Всички се борят за твоята душа
Трошейки кости с голи ръце
Диви и свободни - всичко е война

 

Махалото на времето ще спре
За тях си нещастникът който ще умре
Добре дошъл в града на страха
Те са победителите а ти си прахта

© Златин Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??