22.07.2013 г., 21:59 ч.

По алеята 

  Поезия » Друга
417 0 3

Бре, че си хубав!
Топчест, наперен!
С лъскав кафяв и опънат
в корема костюм!

Бре, че готин
с тази синя капела!

А и как храбро прихвръкваш
току пред колите
по прашния друм!

Бре, че изискан!
Сякаш сега ще извадиш
от джоба
цъфнал чемшир
и тържествен
ще сториш поклон!

А и наблизо,

във подножието на бора

твоята вярна другарка
люлее тревите
с небивал възторг.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??