9.08.2013 г., 23:31 ч.

По-близо е 

  Поезия » Философска
433 0 0

Не прескачай години, с тях опитът идва,
не гори в пошлостта си, простотата е мит.
С чистота и изящество печели време
и така ще усетиш повратния миг.

Вечерта ще е черна, звездите - червени,
призован на земята е новий герой,
ще спечели това, що не се купува - време,
за да вдигне от сенките новия строй.

Ти не бой се, герою, ще бъдеш величен,
ще те пеят дори застрашените мелези,
но внимавай, юнак, докога ще отричаш?
Часът наближава, а с него - и ти.

© Димитър Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??