24.06.2008 г., 12:20 ч.

По цигански 

  Поезия » Любовна
721 0 8
Една крадлива циганка
с волани и дрънкулки
фриволно се закичи вчера
с твоите целувки.

Една нахална циганка
сред слънчеви петунии
опитваше на вкус меда
на твоя глас и думи.

Една порочна циганка
със дреха на цветя
те граби с ненаситни шепи.
Ти я пожела!

Една безсрамна циганка
опита твоето блюдо,
поседна после в скута ти -
ти я целуна лудо.

Една чевръста циганка
с прохладен бриз в косите
изпроси и среднощен танц
със тебе край вълните.

Зеленоока, дрипава,
захласната, безумна...
по цигански се влюбих в теб
и станах безразсъдна!

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??