14.12.2008 г., 22:42 ч.

По-добре да спрем 

  Поезия
535 0 6
 

ПО-ДОБРЕ ДА СПРЕМ

М / Т -  Тодор Трайчев  - ДУЕТ

 

 

Какво ще правиш с мен сега?

В душата ми премина буря.

След мокрите целувки под дъжда

сънувам ли те пак, или те губя.

 

 

Не виждаш ли, живея ден за ден.

На  времето и хората се чудя.   

От чувствата се връщам уморен.

За щастие не искам и да чуя.

 

Дали не беше по-добре да спрем?

Не трепнахме - ни болка, ни уплаха...

Къде да скрием този грешен ден,

щом в къщи някой търпеливо чака...

 

 

Нали си с мен за час поне, за ден,

прегърна ме и близка и позната.

Защо тогава в мрака откровен

така безумно устните се сляха?

 

Дали не беше то Божествен зов?

Какво ли стана, чаши ли преляха..?

Не срещнах ли след първата любов,

Любов, която истински заплака...

 

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??