20.10.2019 г., 14:30 ч.

По документи 

  Поезия » Гражданска
608 0 0

Вчера регистрирах спeсимен,

образец от подписа de-jure.

Важно в постмодерния канон

е да отделяш "аз" от "право". 

 

Документи с променен статус

се обменят безотказно.

Все увъртат, все усукват,

а регистърът - подпален.

 

Тук администрирам своята воля,

там съответствието липсва.

Нормирането в закона

е функция от "преобмислям".

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??