По глътка
Еднаквите ми дни
са винаги неравни:
с по миг раста,
узрявам, капвам;
с по миг,
смалявайки се,
скривам се в живота им.
В каквото и да се превръщам
черпя страст от тях.
Отливам. Винаги.
По глътка.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
парадокса в началото- "еднаквите ми дни са винаги неравни"Wali/Виолета Томова/