9.09.2008 г., 13:11 ч.

По горещата ми кожа 

  Поезия » Любовна
1050 0 5

Пясъкът се сипе по горещата ми кожа,

утрото усмихва се, да плаче то не може...

Лятото обича ме, обрича ме във лудост,

която ще изчезне, щом морето ме събуди...

Вятърът целува ме внимателно и нежно,

облаците галят ме и бягат безметежно...

Слънцето ми каза да не спирам да мечтая,

аз пък обещах, че ще обичам и желая...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??