12.11.2018 г., 14:17 ч.

На „Грозното патенце“ на Ханс Кристиан Андерсен 

  Поезия
1435 4 2

Вмениха ти, че

си отрепка, но за теб

се всеки лепка!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??