Nov 12, 2018, 2:17 PM

На „Грозното патенце“ на Ханс Кристиан Андерсен 

  Poetry
1457 4 2

Вмениха ти, че

си отрепка, но за теб

се всеки лепка!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??