24.06.2009 г., 17:28 ч.

По кожата ти ще рисувам 

  Поезия » Любовна
788 0 1

По кожата ти ще рисувам



По  кожата ти ще рисувам огнени езици,

но от мойта страст не ще те заболи,

в отговор на моралните плесници

обич ще ти върна, разбери!

Тази нощ себе си ти подарявам

и дори за повече бъди готов,

аз мога, когато ми вземат, още да давам -

на твойто  предателство отвръщам с любов!!


© Христина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много нежно! Тъга, любов и красота!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??