Jun 24, 2009, 5:28 PM

По кожата ти ще рисувам 

  Poetry » Love
780 0 1

По кожата ти ще рисувам



По  кожата ти ще рисувам огнени езици,

но от мойта страст не ще те заболи,

в отговор на моралните плесници

обич ще ти върна, разбери!

Тази нощ себе си ти подарявам

и дори за повече бъди готов,

аз мога, когато ми вземат, още да давам -

на твойто  предателство отвръщам с любов!!


© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много нежно! Тъга, любов и красота!
    Поздрави!
Random works
: ??:??