24.10.2012 г., 20:27 ч.

По-красива винаги си ти 

  Поезия » Любовна
1776 1 12

По-красива винаги си ти

 

В живота ми влетя като магия,
години дълги бях изкарал сам,
а днес с наслада хубостта ти пия
и се опивам без да ме е срам.

 

Лицето ти искрящо е в усмивка,
гласът ти като флейта ми звучи,
косата ти копринено е мека
и ме омайваш с топлите очи.

 

Понякога сравнявам те с цветята,
със слънчогледи, с други красоти,
но винаги до извода съм стигал -
че по-красива винаги си ти!

 

Обичам да те гледам как сияеш.
Обичам и когато ми шептиш
онези думи сладки и вълшебни,
в любовен плен с които ме държиш.

 

Омайвай ме, магьоснице прекрасна,
омайвай ме и както досега
ме радвай със усмивката прекрасна
и заслепявай с твойта красота!




© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??