9.05.2019 г., 11:02 ч.

По-лесно ли е? 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
488 1 0

 Хей... По-малко ли си липсваме? По-малко
ли боли? По-добре ли се чувстваме
така разделени, далеч един от друг?
Уж приятели, а толкова далеч все едно
в двата края на света. Сега по-лесно
ли е, когато не можем да си кажем ОБИЧАМ 
ТЕ!? Разминаваме се като застреляни. Щом 
засечем поглед смъкваме главите си... Сега

по-лесно ли е? Искаме се, гледаме се и
се нямаме... Мислим един за друг и не можем
да кажем това което чувстваме... Защо? Ако 
това е по-лесно, ако това е по-доброто защо 
всичко изглежда много по-зле от преди?

                                                                   

                                      Niualziya

© Нюалзия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??