22.08.2007 г., 19:40 ч.

По лицето на водата 

  Поезия
656 0 4

Нямам сили повече да те обичам.
Затова ще се отпусна
бавно - по лицето на водата, която
искам да ме отнесе
далеч, далеч от теб.
Нямам сили повече да чакам -
да се учиш как и колко да обичаш.
Нямам време да те чакам -
затова - по водата -
бавно, бавно -
толкова далеч от теб,
сякаш никога не те е имало.

                                                                  (Иван Кънчев)

© Антон Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??