Aug 22, 2007, 7:40 PM

По лицето на водата 

  Poetry
662 0 4

Нямам сили повече да те обичам.
Затова ще се отпусна
бавно - по лицето на водата, която
искам да ме отнесе
далеч, далеч от теб.
Нямам сили повече да чакам -
да се учиш как и колко да обичаш.
Нямам време да те чакам -
затова - по водата -
бавно, бавно -
толкова далеч от теб,
сякаш никога не те е имало.

                                                                  (Иван Кънчев)

© Антон Кънчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??