16.05.2009 г., 22:08 ч.

По линията осова... 

  Поезия
546 0 22

        По линията осова...



В сърцето ми по линията осова,
сгъстени чувства още преговарят...
Съмнения по мислите ми боси,
зелено и червено светофарят...

Ранените си чувства ще сбера,
посърнали, присъдата познали...
В необяснимото на тая тишина,
свещица някой тихо ще запали...

В сърцето ми живя, във стих,
лирическият – демон Пъклоаден...
Арената убийствено мълчи,
пред публиката с бича безпощаден...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??