May 16, 2009, 10:08 PM

По линията осова... 

  Poetry
548 0 22

        По линията осова...



В сърцето ми по линията осова,
сгъстени чувства още преговарят...
Съмнения по мислите ми боси,
зелено и червено светофарят...

Ранените си чувства ще сбера,
посърнали, присъдата познали...
В необяснимото на тая тишина,
свещица някой тихо ще запали...

В сърцето ми живя, във стих,
лирическият – демон Пъклоаден...
Арената убийствено мълчи,
пред публиката с бича безпощаден...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??