27.02.2011 г., 20:44 ч.

По мост от нежност... 

  Поезия » Любовна
4756 0 51

                           

 

 

                    под ресниците
                    тъмни
                    на безсъници нощни
                    нечии мисли
                    тъгуват
                    по мост от нежност
                    мечтите бели
                    пътуват

                    думи безмълвни
                    като ласка
                    през звездите
                    политат
                    в мигове полунощни
                    вълшебни 
                    топло докосват
                    и милват

                    дъх кадифен
                    и обичащ
                    от нечии устни
                    долитащ
                    съня ми далечен
                    и тъжен
                    с бленувана нежност
                    целува...

 

          

          http://www.youtube.com/watch?v=c3p2llb9s_U

 

 

                    МУЗИКA > Enya - Aniron

 

                    художник... Jurgen Gorg

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??